Belsőépítészeti és Lakberendezési studió | Hogyan zajlik egy lakberendezői szaktanácsadás? - Gy.i.k
Mire számíthatsz a lakberendezői szaktanácsadáson. Általános információk a belsőépítészeti, lakberendezői munkáról.
lakberendező, belsőépítész, tervezés, látványtervezés
56
page-template-default,page,page-id-56,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Gyakori kérdések

Belsőépítészet lakberendezés

Gyakori kérdések

Mi történik az első találkozáskor?

Kicsit megismerünk, beszélgetünk felteszünk egy csomó fontos,talán számodra furcsa és hülye kérdést. Közben máris el tudunk kezdeni dolgozni a lakberendezési, belsőépítészeti feladaton, azonnal kapni fogod az ötleteket – tanácsokat.

Mire van szükség az első alkalommal?

Ha nem az otthonodban találkozunk,  hozz magaddal  alaprajzot és képeket a jelenlegi állapotról, ha tudsz.  Mutathatsz magazinokat, fotókat olyan lakásokról, bútorokról ami valamiért tetszik neked, ennek nagyon örülünk, mert már ez egyfajta iránymutatás  a számunkra.

Célszerűbb az első találkozást a te otthonodba, vagy az átalakítás helyszínére megszervezni.

Meddig tart egy tanácsadás, konzultáció?

Kb. 1-2 órás. Ez tőled és az ingatlan problémaitól függ elsősorban. A belsőépítészeti, lakberendezési tanácsadás óradíjas, de ha véletlenül túlfutunk 10-15 perccel, azért nem számítunk fel plusz költséget.

Mindent jól átbeszélünk, és csak akkor leszünk nyugodtak, ha nem maradt számodra megválaszolatlan kérdés.

Mennyiért dolgoztok?

Bevett szokás négyzetméter alapján megszabni mind a belsőépítész és a lakberendező árait is. Mi viszont ügyfeleink igényeit szem előtt tartva egy rugalmasabb… az elvégzendő munkához szabott díjazást kínálunk neked.

Keress minket és kérj árajánlatot. Kapcsolat

Mit jelent az, hogy egyedi bútortervezés?

A bútorokat teljesen hozzád és a lakásodhoz igazítjuk, kihasználva minden egyes hasznos cm-t is. Megbeszéljük a stílust, funkciót, megtervezzük és elkészítjük a legélethűbb 3D látványtervet a bútorodról. Aztán, ha tetszik a bútorterv, akkor a kiviteli rajzok alapján több asztalostól is árajánlatot kérünk.

Mennyibe kerül egy egyedileg gyártott konyhabútor vagy bútor?

Minden általunk tervezett bútor egyedi, pontosan hozzád, az otthonodhoz és anyagi lehetőségeidhez lesz igazítva.

Van saját kivitelezőtök?

A munkáink során alkalmunk nyílt sok szakemberrel és generál kivitelezővel együtt dolgozni. A legszimpatikusabbakat és korrektebbeket ebből a népes táborból válogattuk ki, akikkel folyamatosan együtt tudunk dolgozni.

Így mára már van, generálkivitelezőnk, asztalosunk, kárpitosunk, épületgépészeti tervezőnk… de természetesen kívánságod szerint lehetőség van arra is, hogy több cég árajánlatát bekérve megtaláljuk a te otthonodhoz a legmegfelelőbbet.

Hozhatsz te is ismerős szakembert, akibe megbízol és szépen is dolgozik. Kivitelező kiválasztásakor mi  következő szempontok alapján  választunk:

-megbízhatóság, referencia

-ár, végső ár tartása

-minőség

-garancia

-határidő

-kommunikáció

-plusz feladatnál, tervmódosításnál rugalmasság, hibakezelés

Ki szoktatok menni a helyszínre?

Minden esetben kimegyünk a helyszínre, akár már az első tanácsadásnál is ha te szeretnéd.

Tervezést igénylő munkáknál azzal kezdjük, hogy felmérjük az ingatlant, megtekintjük a jelenlegi állapotot. (Nem baj, ha rumli van el ne pakolj!).

Kivitelezés lebonyolításánál a megállapodásunknak megfelelően (min. 5 alkalommal) kimegyünk a helyszínre, leellenőrizni, hogy minden a legnagyobb rendben halad-e.

Tudtok mutatni anyagmintákat?

A belsőépítészeti, lakberendezési tervezés folyamata során, eljutunk arra a pontra, amikor anyagokat, színeket kell választani, ilyenkor természetesen visszük a mintás bőröndünket 🙂

Mi az a kiviteli terv?

Olyan dokumentumok, amelyek alapján a generálkivitelező vagy az egyes szakágak el tudják készíteni a megtervezett enteriőrt. Kiviteli terv tartalma: bútorozott alaprajz, bontás-építési alaprajz, gépészet-villanyos tervek, burkolási tervek, bútortervek, 3D-s látványtervek, műszaki összegzés.

Csak Győrben dolgoztok?

Nem, munkáink 80% Pesten van.  Jelenleg Győr és Budapest környékén vállalunk munkákat.

Mit szerettek jobban, felújítani, vagy új építésű ingatlant tervezni/berendezni?

Mind a kettőt szívesen csináljuk, az tény, hogy egy felújítási munka mindig nagyobb kihívással és izgalommal jár.

Vissza a főoldalra